Πολιτική Παραγγελιών

Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές όλο το 24 ώρο και εκτελούνται μέσα στο εργάσιμο οκτάωρο (08.00-16.00) εκτός Σαββάτου και Κυριακής και αργιών. Διεκπεραιώνονται εντός (3) τριών εργάσιμων ημερών μετά τη λήψη τους από την ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ, εκτός αν υπάρχει (α) πρόβλημα στη διαθεσιμότητα του είδους και αυτό έχει γνωστοποιηθεί στον πελάτη που πραγματοποιεί την παραγγελία ή (β) λόγο ανωτέρας βίας.

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων είναι τελικές (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α).

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής των τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση του πελάτη.

Κάθε παραγγελία ακολουθεί πάντοτε e-mail για την επιβεβαίωση της.

Ακύρωση της παραγγελίας γίνεται δεκτή χωρίς επιβάρυνση με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή του προϊόντος από το κατάστημα μας και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών, αποκλειστικά και μόνο μέσω αποστολής ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail).

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας προϊόντος σε παραγγελία, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ επιφυλάσσεται να ενημερώσει τους πελάτες για την μεταγενέστερη διαθεσιμότητα του παραγγελθέντος προϊόντος και για τον πιθανό χρόνο παράδοσης. Εφόσον κρίνεται ότι η καθυστέρηση καθιστά τη συναλλαγή ασύμφορη για τον Χρήστη, η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ προχωρεί σε ακύρωση της παραγγελίας του μη διαθέσιμου προϊόντος ή οποία γίνεται αζημίως για τον πελάτη. Η τυχόν λοιπή παραγγελία εκτελείται κανονικά